mandag 29. mars 2010

Fryktelig trist.

Terror angrep i Moskva, minst 37 meldes drept etter angrepet på T-banen. Ingen nordmenn skal være skadet etter det som UD har kjennskap til.

Eksperter mener dette kan være hevn etter likvideringen av den tsjetsjenske separatist-lederen Said Burjatskij.

Nå skal jeg ikke mene noe som helst om tsjetsjensk frigjøringskamp, ei heller politikken Russland fører i så måte men jeg mener absolutt terror er noe av det feigeste som finnes.

Terror rammer nesten uten unntak uskyldige sivile og vil neppe ha noen annen effekt enn å skape utrygghet og forbannelse i den sivile befolkningen.

Vestlige ledere fordømmer naturlig nok selvmordsangrepene og dette kan vise seg å være meget ødeleggende for Tsjetsjenias kamp for uavhengighet.

En av selvmordsbomberene kan identifiseres, da er det kanskje håp om å nøste opp i terror celler.

Jeg blir kvalm.

14 år gammel jente tvangsgiftet med 23-åring med foreldres velsignelse, en er jo vant til slikt fra verdens mørke avkroker der islam, nei unnskyld, kulturen kan tillate at slikt skjer.

Dette skjedde derimot i Norge, der foreldre gladelig lot en ung jentes barndom/ungdomstid bli ødelagt.

En klarer også å få en Imam til å foreta "vielsen".

Noen muslimer vil nok argumentere med at dette ikke har noe med islam å gjøre og legger skylden på "kultur", andre muslimer igjen vil forsvare sin "kultur" ved å vise til islam.

Noe jeg driter i.

Her er norges lover brutt og jeg forventer utvisning om mulig av imam, voldtektsanklage og dom er naturlig for 23-åringen, han er jo pedofil for svarte.

Foreldre som godtar og arrangerer slikt fortjener lovens strengeste straff, vi har lover for menneskehandel og trafficking i Norge, bruk dem!