søndag 16. august 2009

Helt vanlig..

KvivstikkingSinsen i Oslo. Mann ble stukket i magen med kniv og er sendt til sykehus. Både politi og media er sparsomme med opplysninger i denne saken.

Politiet har opplysninger om hvem som skal ha stukket og holder på å sjekke det ut nå.

Det er nesten som jeg håper det til en forandring er kun norske personer involvert men jeg har en mistanke om at avisene da hadde poengtert nettopp det.

Kniv er blitt et vanlig våpen i enkelte miljø og i husbråk saker, altfor vanlig dessverre.

Knivstikker pågrepet men nekter å forklare seg.

Gi mannen det han fortjener.

Krigskorset er det minste, her har regjering og politikere gjort en enorm urett mot en sann helt som i høyeste grad fortjener oppreisning.

Dette er en skamplett for Trygve Lie's ettermæle, en fortjent sådan.

Jo mer jeg tenker på dette jo tristere blir jeg, tenk og ødelegge en mann kun for politisk vinning. Det er så utrolig feigt.

Hvorfor er det alltid menn?

Mann funnet druknet i Kristiansand og en stor gummibåt ble funnet, en søker nå etter flere personer da det kan ha vært flere i båten.

Hva er det med menn og sjø? Menn er overrepresentert på drukningstatestikken. Kvinner er nok mer forsiktige og har vel en større respekt for sjøen.

Menn derimot kan jo svømme og kvir seg heller ikke for å ta noen pils på sjøen, er i grunn rart det ikke er flere ulykker.

Nå er det nok flere menn på sjøen enn kvinner, likevel er det tydelig at uforsiktighet og dumskap spiller en stor rolle.

Fyllekjøring er IKKE kult.

Retten mener den 38 år gamle mannen var ruspåvirket da han forårsaket en 2 år gammel gutts død, dette skal tydligvis straffes med 1 måned i fengsel.
Mannen som er en kjenning av politiet med flere narkotikasaker og vinningsforbrytelser får beholde førerkortet.
Han ble også idømt å betale en erstatning på 180000 kroner, hvilket jeg antar han gir pokker i?

Problemet her er at det per i dag ikke er fastsatt klare grenseverdier for hva som er straffbart når det gjelder narkotiske stoffer i blodet.

Hva behager? Er det noe narko en kan lovlig? Jeg trodde i mitt enfold at det var nulltoleranse men tydligvis ikke. Jeg kan forstå en viss problematikk når det gjelder reseptbelagte medisiner men det er jo ikke tilfellet her.

1 måned fengsel og beholde førerkort? Strider ikke dette mot folks rettsoppfatning så vet ikke jeg.

Jeg kjenner hvertfall at jeg blir rimelig forbannet.

Denne karen derimot mister garantert lappen, han får nok fengselstraff også. Kjøre tankbil i fylla?
Ikke spesiellt smart og bare flaks at han ikke forårsaket en ulykke som kunne tatt liv.

Hva med krigen?

Brann i telt ved en bryllupsfeiring i Kuwait har tatt livet av over 40 kvinner og barn.

Al Jazeeras korrepondent i Kuwait, Saas al-Enezi, forteller at dette er Kuwaits mest dødelige tragedie på 40 år.

Hva behager? Han må ha problemer med hukommelsen, det har da vært krig i området? Irak var jo på en snarvisitt blandt annet.

Selvsagt er det en tragedie men det var da invasjonen av Kuwait også, mulig han har selektiv hukommelse?

Ekskona tilstår at hun satte fyr på teltet.

Alvorlig talt.

Ukontrollert lekkasje fra Full City ved Langesund skal nå være under kontroll, oljen skal ha sluppet ut fra en lense ved havaristen.

Grunnen til at oljen kom i drift skal være sterk vind, kystverket har nå to båter ute som samler opp oljen, det skal ikke være snakk om mer enn 200 liter.

Dette i følge kystverket, jeg er sikker på at det ikke fortoner seg som noe særlig i forhold til det orginale utslippet, for folk som skraper olje i fjæra må det derimot være utrolig demoraliserende.