lørdag 8. august 2009

Gravskjendere skulle hatt i ræva.

DB skriver om 8 år gamle Christoffer som ble mishandlet til døde av sin stefar, det fortelles at ikke engang i døden skal den lille gutten få fred. Gjentatte ganger har graven blitt skjendet.

Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg misliker slike kryp, det handler om grunnleggende respekt og verdighet.

At stefaren går fri i påvente av innkalling til soning av 8 år er også et slag i ansiktet, det som enda er verre er at han har fått et nytt barn som han faktisk får beholde omsorgen for.

Hva i helvete er det som feiler samfunnet? Han er dømt for å ha mishandlet en liten gutt til døde og får ha omsorg for et annet barn? Sperr han inne. NÅ!

Overpris.

Kenyansk forretningsmann ønsker seg en kone nummer to og bød 40 geiter og 20 kyr for Chelsea Clinton, er jo tydlig at mannen ikke tok svigermor med i beregningen, da hadde han kanskje tenkt seg om to ganger.

Han kunne også fortelle at hans nåværende kone ikke hadde noe imot det, muligens hun faktisk ville vært glad for litt avlastning.

Det er ikke første gang denne kenyaneren ønsker å kjøpe seg en Clinton men det spørs om prisen er rett, visstnok er det finanskrise men jeg tror nok hard cash hadde vært tingen :)

Drive-by i Sarpsborg.

Mann skutt i magen fra forbipasserende bil i Sarpsborg.

Tilstanden er alvorlig og uavklart. Mannen er nå operert og utenfor fare.

Politiet tror ikke på historien om forbipasserende bil og konsentrerer seg om kretsen rundt mannen.

Venn siktet.

Politiet mener mannen skjøt seg selv og han er nå siktet for falsk forklaring og ulovlig våpenbesittelse.

Selv om vi her i landet gjennom tidene har importert mye fra USA så trenger vi vel ikke importere slikt som dette?

En gang i tiden, hvis man hadde problemer med en person så førte det gjerne til en slosskamp på lokalet, en slosskamp som var over idet personen lå nede.

Nå for tiden så skyter vi eller bruker kniv og en slosskamp er ikke over selv om stakkaren ligger der ute av stand til å yte motstand.

Vold er aldri løsningen men en god gammel slosskamp var ihvertfall ærlig og noe en sjelden ble skadet for livet av, nå bruker en feigere metoder som gjerne ender opp med noen død eller invalid.

Er dette en innflytelse som er plukket opp fra USA eller noe våre nye landsmenn har tatt med seg?

Det er vel kanskje en blanding men det er jo tydlig at disse miljøene blir hardere og tyr lettere til våpen, nå har jo Storberget gjort noe med dette.

Flink kar justisministeren, han har redusert lovlydige jegere og skyttere sin adgang til våpen, det vil nok få en slutt på slike episoder.

A og B gjengen går jo gjerne rundt med jaktrifler....