onsdag 12. august 2009

Frihetskjemper eller terrorist?

"Norsk" tamil skal lede tamiltigrene, mannen skal være bosatt på vestlandet og er utpekt av flere kilder som arvtaker etter avdøde Velupillai Prabhakaran.

Tamiltigrene har kjempet for selvstyre siden 70 tallet og frem til mai i år da den siste lederen ble drept av regjeringsstyrker, nå ser det ut til at de reorganiserer seg og dessverre i en militant retning.

Frihetskjemper eller terrorist? Det kommer an på øyet som ser og hvilket ståsted en selv har, for første gang på lenge var det håp for en fredelig løsning men nå ser det ut til å gå i vasken.

Kaptein Sabeltann på ferde?

Thon Hotel ved Slottsparken ranet av mann med sabel i natt, et liknende ran fant sted for 3 dager siden så vi har nok med en serieraner å gjøre.

Han brukte sabelen til å true personalet til å gi seg penger og alkohol, da han stakk satt han igjen en flaske alkoholfri vin utenfor.

Ingen ble fysisk skadet.

Politiet beskriver mannen som 160 høy "mulig iraner" i 20 års alderen, så vi har med en stutt forfylla muslimsk pirat å gjøre, mulig Kaptein Sabeltann kan få konkurranse :)

Barneporno og pedofile.

Er det bare meg eller har disse sakene tatt helt av i det siste? Og ennå er vi ikke ferdig med lommemannsaken, deprimerende er det det er.

120 år i fengsel for amerikansk pedofil.

Enda en, denne gangen en lærer fra Horten.

Lommemannens tiltale er klar fredag, dette har virkelig tatt tid. Det er jo en stor sak men så lang tid må jo være en påkjenning for alle involverte, det hadde nok vært ønskelig å vært tidliger ferdig.

Enorme summer.

Væpnede ranere ranere truet til seg smykker verdt over 400 millioner fra Graff's gullsmed i London.

Det var da enorme verdier å ha liggende fremme? Samme butikk ble ranet i 2004, også den gangen for noen hundre millioner, en annen filial ble i 2007 ranet.

Det kan jo virke som at sikkerheten kanskje ikke er den beste, nå vil vel forsikringselskap insistere på forbedringer, muligens også på noe høyere premie..

1 mill pund i dusør loves, noen som vet noe? Så mye penger skulle være nok til å få familie til å vurdere angiveri også..

Ranerene fikk hjelp av proff sminkør til forkledningen, problemet er bare at de glemte avstøpningene han lagde av ansiktene deres, nå skal han med hjelp fra Madam Tussauds lage modeller av ranerene.

Det er jo hakket bedre enn fantomtegninger...