søndag 2. august 2009

Hva er det med islam og muslimer?

Pakistanske muslimer brente 6 kristne, deriblandt 4 kvinner og ett barn levende fordi de var kristne og skjendet koranen.

Ubegrunnede påstander i følge minoritetsminister Shahbaz Bhatti.

Det driter jeg vel i, om en skjendet den boka eller andre skrifter så mye som en bare maktet er det fremdeles ikke noen grunn til å ta livet av en?

Nå er jo ikke dette den gjengse muslim og dette vil vel påpekes ganske kjapt men sannheten er at selv om det nok stemmer er det bare for mange som utfører ondskap i religionens navn.

Dette er ikke bare enkeltpersoner og grupper men også hele stater, sharia lovgivning i enkelte land kan dømme en ung kvinne til piskeslag for å gå med bukser og vi sitter stille å ser på.

Kvinner kan bli pisket for utroskap etter at den stakkars kvinnen har blitt voldtatt, i tillegg til å bli støtt ut av samfunnet.

Dette er da ikke islam? Nei det er kanskje ikke det men onde mennesker gjør alt dette i religionens navn uten at jeg ser altfor mange som protesterer,selv her til lands sitter det mørkemenn i krokene og forsvarer endel av dette, ja endatil opprettholder dette.

Fri og bevare.

25 kommentarer:

  1. Man kan lure. Islam er møkka religon og politikk.

    SvarSlett
  2. De ble tatt bare fordi det var mistankte.
    Islamistene tar Koranen boktavelig og da blir
    det skikkelig ekkelt.

    SvarSlett
  3. Koranen er blitt og har vel alltid vært på liv og død bokstavelig for de som er mest ekstreme muslimer?? De følger den til punkt og prikke som hjernevaskede marinetter og har ingen egenvilje eller fornuft virker det som. Er det mulig? Vi lever i 2009!!!

    Hvem F#*n bryr seg om man slenger aldri så mye dritt om en bok, om det er "Pippi Langstrømpe", Bibelen eller koranen. YTRINGSFRIHET sier jeg bare..... hvis det skal så latterlig lite til for å vippe folk av pinnen og bli sinnsyke mordere, hvor skal dette ende?!?!?

    SvarSlett
  4. verden burde bannlyse og forby islam og koranen.
    de oppfører seg som de dyrker ondskap og nedvergelser og det ser ut som om de elsker å undertrykke kvinner og det virker som om de liker å drepe sine kvinner om de ikke gjør det de blir bedt om.snakk om undertrykkende relgion.
    kunne tro det var lusifer selv de dyrket,koranen og islam er ren ondskap.

    SvarSlett
  5. Koranen er ikke ren ondskap..
    Det handler mer om kultur og tradisjoner, og selvfølgelig de mest ekstreme, jeg er selv muslim og er helt rolig og fredelig av meg.
    Jeg har lest koranen, og synes at det er mye mer fornuftig der enn i bibelen som faktisk har blitt mye forandret på.
    Ikke skyld på Religionen, skyld heller på de idiotiske menneskene som skaper frykt og fordømmelse over en religion som faktisk ikke er basert på vold.
    Jeg mener nå at det er dårlig gjort at folk driver sånn mot hverandre. Vi er mennesker alle sammen, og noen av oss desverre er sykere i hodet enn andre, vi har blitt skapt på samme måte som de der nede i pakistan også, men husk at det også er mye mer strengt der også.
    Det finnes jo helt syke kristne mennesker også..
    Men dem snakker vi selvfølgelig ikke om, hva med når kristne soldater drar ned til disse muslimske landene og voldtar kvinnene deres, eller torturerer, de er kristne. Men det er vel ikke så viktig, så før dere begynner å dømme en religion jeg mener er en troverdig og hellig religion, så se på hva vi alle mennesker gjør mot hverandre.. Islam handler om fred, og at vi mennesker skal skape gode liv. Og igjen, desverre er det mange av oss alle uanset hvilken religion vi er i, som ødelegger for andre.
    En ting til anonym her.. islam er ikke ondt i det hele tatt..

    SvarSlett
  6. Stakkars blåøyde, hjernevaskete muslimske jente.

    Trist å lese hva du skriver, men uansett så mener jeg at mennesker som ønsker å tilhøre denne voldelige sekten får reise til de steder der dette er fra...så får resten av oss lov til å beholde den frie gode verden, og kall det gjerne gode norske verdier...

    Hilsen en norsk jente, som misliker dette som brer seg ut over landet vårt, som en mørk dyster skygge...
    Nina

    SvarSlett
  7. @muslimsk jente.
    Det er nettop derfor Islam er ond, for den forfører menneskene til å tro at Islam er god.
    Onskapens vesen er god i teorien men ond i praksis. Veien til helvete er brolagt med gode intensjoner og løfter. Djevelen bruker Islam til å fange sjeler.
    urd.

    SvarSlett
  8. Godt sagt NINA.
    Det var det samme de sa om nazi-tyskland, det spredte seg som en mørk og dyster skygge over by og land, kvalte menneskene i vold og tvang.
    Muhamedanerne sprer seg på samme måte over oss, kveler oss i vold og drap.
    Før eller senere kommer det til å smelle.
    Da vil dr. Zulu reise seg fra asken og bruke ljåen sin og meie ned mohamedanerne som kornet om høsten.

    Slik står det skrevet.

    SvarSlett
  9. Er det ikke litt pinlig å uttale seg om ting man ikke kjenner de korrekte begrepene på engang? - Det heter ikke muhamedanere, men muslimer. På en annen side sier det vel endel om hvor seriøst man må oppfatte innlegget ditt.

    SvarSlett
  10. Hvis en "kristen soldat", som du sier, muslimske jente, drar ned til disse muslimske landene og voldtar kvinner, har jeg tilgode å høre ham si at hun skjendet bibelen...eller TEGNET gud(les:spottet)!! De aller fleste kristne skiller sine handlinger fra sin religion.Det skilles mellom religion og Loven. Det er ikke bibelen som definerer kulturen. De holder ikke bibelen foran seg som et skjold som skal "rettferdigjøre" enhver handling! Hvis det er noen som gjør det, for eksempel drap på abortleger o.l., blir de fort buret inne FOR DET DE HAR GJORT, kristen eller ikke kristen. Dessuten blir slike gjerne sett på som "unormale" og SYKE. Det er INGEN formildende omstendighet for den skyldige at han er kristen, heller tvert imot!

    SvarSlett
  11. Tiden er inne til å si stopp. Tiden er inne til å be våre myndigheter rydde opp, kaste ut dette mørke som brer seg over våre byer, voldtar våre jenter, stikker ned og skaper vold.

    Tiden er inne til å begynne å se på hvem som lot dette være mulig. Ja, mulig at andre nasjoner og kulturer fikk komme hit og overta våre verdier, vårt land, forandre på oss og kreve at vi skal tilrette oss etter dem. Vi har gitt dem penger, respekt, men de vil ha mer...stadig mer, de ønsker herredømme over oss, over landene våre, og de gir seg ikke før de hersker over alle land og alle fjell...ja, slik skal det vissnok stå skrevet...

    Hvis ikke våre myndigheter nå stopper opp, og kaster ut disse som kommer hit, ja, så tror jeg det norske folket vil ta saken i egne hender. Vi er nødt til det! Landet vårt ødelegges. Oslo er ødelagt allerede...

    Og det kommer stadig flere unge gutter med syke ideer i hodet til vårt land. De går i gjenger rundt oss...

    La oss få stoppet dette, ved valg, ved å si hva vi mener, ved å sette spørsmål med hva våre myndigheter nå gjør mot oss, det norske folket.

    Nina

    SvarSlett
  12. _Og send dem mail, myndighetene våre.

    Si klart ifra nå!

    Nina

    SvarSlett
  13. Sett opp en mail som kan sendes til myndighetene.
    Så kan de som vil signere denne.
    Og du kan sende den inn.

    Er og lei alt dette.
    Muslimske gutter kan ta seg til rette her i norge med våre jenter.
    Norske jenter biter og på, spennende med mørke gutter.
    Hvis en Norsk gutt vil date en Muslimsk jente blir man nesten drept bare av blikket fra bror eller søsken i den familien.
    Dette av personlig erfaring.

    Skal være likt begge veier.

    SvarSlett
  14. Snodig at dere er så glad i å hate,meie ned muhammedanere med ljåen,vel er du kristen kansje?i så fall med en slik måte å uttrykke seg på så havner du i samme selskap som de muslimene som besgår drap.Forøvrig så er det mange kristne som har tatt livet av andre ut i fra sin tro og å påstå noe annet er rent vås,Katolisismen er et godt bevis i så måte.Det er bare loven i Italia som stopper paven fra å innføre inkvisisjonen på nytt,noe han flere ganger har tatt til ordet for for ikke å forglemme pavenes beskyttende hånd over presters usunne forhold til korgutter,det sto Gott mit uns på Tyske sodaters beltespenne og jeg har sett nok av uttalser av nasister som så på Jøder som vantro.Tysk Tv har hatt nok av programmer om nasister.Ikke la noen tråkke på deg muslimske jente,du har like stor rett til din tro som andre,resten av haterne får melde seg inn i Livets Ord eller Pinsevennene så kan dere komme tibake, når og hvis dere prøver på melde dere ut igjen så får vi se hvordan det går.

    SvarSlett
  15. Tull og tøys.

    Send pakket hjem. De aller fleste som kommer hit er unge gutter i beste alder, kommer hit for å bråke...

    La Norge få bli norsk.

    Petter

    SvarSlett
  16. Det står i koranen at de er bedre enn andre religioner...og at det er ikke straffbart å drepe en "vantro"......det er vel bare Jødene som har en tilsvarende oppfattelse av seg selv...??!!

    ..og dette alene skulle være nok til å nekte en muslim innreise til landet!!

    tenk at noen kan slå sin datter ihjel for å redde "æren"....dette er i mine øyne det mest æresløse som finnes!!

    Apekatter hele gjengen!

    SvarSlett
  17. Ekstreme uansett religion, har hat og vold som sin lederstjerne. Hinduer brenner muslimer, Muslimer brenner hinduer og kristne. Israelere brenner Palestinske barn med hvit fosfor. Høyreekstrem i Europa tenner på boligblokker med invandrere. Selv i Norge har vi hatt flere tilfeller av branner, som er påsatt og som rammer invandrere eller asylskøkere. Krefter som fordømmer muslimsk vold, har vist glemt vår nære fortid? Hvor nettopp hatideologi, ført til systematisk utryddelse og bruk av mennesker i medisinske forsøk. Nynasister som pryder sine rom med, gamle foto fra smilende SS soldater, som er avbildet foran massegraver og påtente trehus fulle av folk.

    SvarSlett
  18. Og det verste er at slike folk importerer vi til landet vårt!!!

    SvarSlett
  19. Dr. Zulu sier:
    Stopp invandringen av muhamedanere nå!

    Så sier dr. Zulu:
    Før det er for sent.

    SvarSlett
  20. Vel og komme og tro at kristendomen er de "gode, og at muslimer er de onde. Er jo veldig naivt.

    Hvis du bare finner en hver historie bok, om perioder, fra år 0 til i dag. vil du finne at kristendomen er veldig dyster.

    Kristendommen har Holdt HEILE Europa som fanger i Over 500år, Les spessielt om dette med "Dark ages".

    Mørke tidene på godt norsk så finner du ut, at Både kristendommen Fornektet alt som motsatte Kristendommen, noe du finner i svakere former i ENKELTE Muslimske land i dag.

    Dette vil fort forandre seg, Ved fort tenker jeg Relativt.

    Så Før dere dømmer slike som "Muslimsk Jente".

    Ta og les litt historie, hvis du ikke finner dette bevis nok, Ta og nyt Ytringsfriehetens Beste prinsipp.

    Retten til at du burde høre på andres historie, Før du dømmer dem. ikke bare se på TV2 Nyhetene.

    -Ivar

    SvarSlett
  21. Pokker til mye elendig rettskriving som dukker opp her.. Ironisk nok er kanskje den muslimske jenta den som skriver best!

    Men bortsett fra det - Kristendom?? Norge er per definisjon et land uten en fast religion lenger. Vi har blitt så vitenskapelig opplyste at religionen har havnet i andre rekke. Å dermed dra frem kristendommens ugjerninger for å forsvare islam, blir helt meningsløst! Det er ingen her som har noen stor interesse av å beskytte kristendommen i noen stor grad, VI er ikke hårsåre. Dette dreier seg om en stor del av muslimers tankegang, fremgangsmåte og rettferdiggjøring! Å bruke religion som unnskyldning er, og bør ikke, være akseptert noe sted i verden per dags dato. Dette er hvorfor Islamen har så dårlig rykte. Den har fornuftige sider også, selvfølgelig, men dette har en tendens til å ikke bli dratt frem like mye..!

    BTW., å si at SS-soldater var kristne og dermed utførte sine forbrytelser i guds navn, er som å si at alle muslimske innvandrere som begår forbrytelser gjør det i Allah's navn. Hvis man syns Nordmenn er rasistiske fra før.. Tenk hvor mye verre det hadde blitt om man skulle tenke slik!

    SvarSlett
  22. At DU driter i om en "skjender" en bok eller en forlengst avdød pedofil landeveisrøver, betyr faktisk ikke at MUSLIMER driter i det... Tvert i mot fører den perverse ideologien/religionen islam til at folk faktisk ønsker å ta livet av de som ikke tror på og viser rezzpekt for det samme som de sjøl!
    Derfor må islam STOPPES før islam stopper alt vi har av frihet og menneskeverd!
    Hilsen Vidar

    SvarSlett
  23. Muslimer er overbevist om at Islam er den perfekte religion. Hvordan de klarer å tro det når sånne ting skjer er helt utenfor min befatning.

    Nå tror jeg ikke det er koranen eller Islam i seg selv som driver mennesker til å gjøre sånt. Det er heller elendige sosiale kår og elendighet. Problemet er at koranen gjerne rettferdiggjør slike handlinger.

    Det dukker ofte opp historier av dette slaget i media. Personlig begynner jeg å bli veldig skeptisk til å slippe inn flere flyktninger fra muslimske land når man ser hvordan utviklingen er der de kommer fra (som blir verre) og hvordan mange av dem blir når de kommer til et land der de har muligheter til et bedre liv. (A, B og mange andre kriminelle gjenger). Jeg er nærmest forskrekket over antall rapporterte voldekter der jenter beskriver gjerningsmannen som en muslim (kanskje ikke praktiserende, men pakistaner, eller iraker eller somalier e.l).

    Muslimsk jente: jeg vet det finnes mange hyggelige og hardtarbeidende muslimer som jeg ikke har noe problemer med i det hele tatt. Men det er så utrolig mange av dine trosfrender som gjør dette til en vanskelig situasjon. Det har blitt så ille at jeg av og til vurderer å stemme FrP. Det sier egentlig alt... :-|

    SvarSlett
  24. det er helt sant, dere.... islam vil ha fred... hvordan kan det oppnås freden på jorda i følge islam? Jo, ved at alle mennesker på jorden blir muslimer... Dette er muslimenes mål!

    jeg har mye om islam på min blogg:

    http://agentprovokativ.vgb.no

    SvarSlett
  25. Hvorfor tror dere at islam er ond, når muslimer er onde?
    skjønner dere ikke?

    Tenk dere lærere gir oppgaver til elever. men elevene gjør dem feil.

    det er akkurat sånn her og.

    Gud har gitt oss oppgaver, men vi gjør dem feil.

    det betyr ikke at Islam er feil. når noen pakistanske menn driver å gjør ting feil.

    Hva er det som er ondt innenfor islam?
    ikke kom å si alt. gi meg kun et bevis fra koranen eller hadith som beviser at islam er ond.

    ikke kom å se hva osama bin laden gjorde.

    SvarSlett