onsdag 12. august 2009

Frihetskjemper eller terrorist?

"Norsk" tamil skal lede tamiltigrene, mannen skal være bosatt på vestlandet og er utpekt av flere kilder som arvtaker etter avdøde Velupillai Prabhakaran.

Tamiltigrene har kjempet for selvstyre siden 70 tallet og frem til mai i år da den siste lederen ble drept av regjeringsstyrker, nå ser det ut til at de reorganiserer seg og dessverre i en militant retning.

Frihetskjemper eller terrorist? Det kommer an på øyet som ser og hvilket ståsted en selv har, for første gang på lenge var det håp for en fredelig løsning men nå ser det ut til å gå i vasken.

23 kommentarer:

  1. Den norske tamilen er en asylbedrager. Årsaken til han kom til Norge var at han flyktet fra landet, men altså nå skal han tilbake for å krige. Er dette naive Norge bå sitt beste?

    SvarSlett
  2. Norge er jo tilholdssted for en rekke terrorister, blant annet mullah krekar svinet.
    Over 90 prosent av aylsøkerne er uten pass, regjeringen gjør ikke jobben sin, noe å tenke på til valget.

    SvarSlett
  3. Er det sant eller ikke, det vil dere ikke undersøke. Heller leve ærlig tamiler enn å dø som tamilsingaleser. Hva får dere ut av dette??

    SvarSlett
  4. Det må da ikke bli sånn at hver gang en Tamil ønsker å engasjere seg i landets fred så roper nordmenn terrorister...

    SvarSlett
  5. Det vil alltid være slik at "mennesker" ønsker å snike seg inn i velferdens oversvømmelse, men det har ingenting med regjeringens styresett å gjøre... NORGE er et av verdens beste land å bo i, både for nordmenn og andre, så da er det vel ingen grunn for regjeringsskifte!

    SvarSlett
  6. Tror det er større grunn å frykte "Mahinda Rajapakse".............

    SvarSlett
  7. Hvis dette er tilfelle, så regner jeg jo med at Regjeringen fordømmer dette og tar de nødvendige grep mot denne personen så fort som mulig, slik at vi ikke blir beskyldt for å støtte en organisasjon som er stemplet som en terroristorganisasjon av blant andre USA, EU og India. Det vil også sette Norge i en vanskelig situasjon ved eventuelle videre fredforhandlinger på Sri Lanka.

    SvarSlett
  8. Så lenge Mahinda Rajapakse sitter ved roret kan man bare glemme alt som heter forhandlinger og dialog... Så lenge Singalesere sitter som tause/nikkende tilskuere med "god samvittighet" og ikke fordømmer at sine medmennesker blir undertrykt, så kan bare herskerne fortsette i all evighet.....

    SvarSlett
  9. Hva skal da tamilene gjøre? Når de blir tatt til fange og satt i konsentrasjonsleirer( for av dem som ikke vet, så sitter 300 000 tamiler i konsentrasjonsleirene på Sri Lanka). Andre tamiler må jo gjøre noe, når verden har lukket øyene, for denne grusomheten. Når en tamil engasjerer for sine kjære.. så blir dem kalt terrorister.. Mens presidenten på Sri Lanka blir rost for å drepe, volta sivile tamiler på disse konsentrasjonsleirene..

    SvarSlett
  10. "Så lenge Mahinda Rajapakse sitter ved roret kan man bare glemme alt som heter forhandlinger og dialog... Så lenge Singalesere sitter som tause/nikkende tilskuere med "god samvittighet" og ikke fordømmer at sine medmennesker blir undertrykt, så kan bare herskerne fortsette i all evighet..."

    "Hva skal da tamilene gjøre? Når de blir tatt til fange og satt i konsentrasjonsleirer( for av dem som ikke vet, så sitter 300 000 tamiler i konsentrasjonsleirene på Sri Lanka). Andre tamiler må jo gjøre noe, når verden har lukket øyene, for denne grusomheten. Når en tamil engasjerer for sine kjære.. så blir dem kalt terrorister.. Mens presidenten på Sri Lanka blir rost for å drepe, volta sivile tamiler på disse konsentrasjonsleirene"

    SvarSlett
  11. Venter fortsatt på det store motstandsopprøret innad landet.. Det hjelper iallefall ikke å være nikkende passiv.. Kanskje på tide at den yngre generasjon med en nyere ideologi kommer til makta i Sri Lanka... BORT MED HERSKESYKE GUBBER!

    SvarSlett
  12. Om tamiler er terrorister eller frihetskjempere er helt avhengig av hvilken midler de bruker i frigjøringskampen sin.
    Hvis man drepe sivile for å tvinge Sri Lanka til å gi fra seg makten så er det terror. Hvis de er ute etter militære mål og sivile liv går tapt så er de ikke terrorister.
    Jeg må innrømme at jeg ikke har oversikt over hvor legitim frigjøringskampen til tamilene er. Det er vel også en del av regnskapet i denne kampen.
    Vi kan jo bare se på kampen i gamle Jugoslavia hvor kampen mot serberne var en helt legitim kamp etter år med statsstyrt diskriminering og forskjellsbehandling.

    SvarSlett
  13. han var ca 10 år når han kom til Norge.
    Da må han ha skjult det at han var en millitant leder. ja det er fælt å lyve

    SvarSlett
  14. Undertrykkelse er vel grobunnen for terror, men også grobunn for løgn/manipulasjon for å fortsette unertrykkelsen..

    SvarSlett
  15. Flott at det kom en ny LTTE leder av tamiler som bor i Norge!

    SvarSlett
  16. Som leder kommer han til å utrette mirakler av den norske varianten!

    SvarSlett
  17. Til alle tamilene her som tror at sinhalesere sitter og nikker og ikke gjør noe med saken vår;
    DE ELSKER DET.
    Det ligger i mentaliteten deres å hevne seg på oss. Så lenge vi holdes i konsentrasjonsleire så er de fornøyde, hvorfor?
    Vi ble favorisert under kolonitiden av britene. Vi hadde de beste jobbene, høyest utdanning. De vil ta igjen for det.

    Aldri skal vi tape, KP er en idiot og ville aldri ha fått mye støtte blant tamilene. Han hadde var altfor mild.
    Den som klarer å gjenopprette militærkamp mot nazi-sri lanka er den som jeg kommer til henge bildet av på vegge og tilbe som Gud.

    Uten væpnet kamp, ingen løsning for oss Tamilere. Bare å se på de 4 siste månedene hvor vi har lagt ned våpnene. Det er trist, jeg feller noen tårer hver gang jeg ser hvordan de behandler mitt folk i hjemlandet. En dag... en dag.. skal vi leve fredlig i tamileelal.

    Pulikalin takam, tamilarin tayakam.

    SvarSlett
  18. vel, det ble en del skrivefeil. Men så var jeg sint da jeg skrev innlegget :@@@@@@

    SvarSlett
  19. De siste 4 månedene har vel visst menneskeheten om hvem som er terroristen innad Sri Lanka...

    SvarSlett
  20. >Frihetskjemper eller terrorist? Det kommer an på øyet som ser ...

    Nei, det kommer an på handlingene som begås.

    SvarSlett
  21. Øyet må da se for ikke å være naiv....

    SvarSlett
  22. Her har vi nok en vidunderlig sak til a-la mullah krekar - få adv.Meling på banen -så får han sikkert bl denne tamilen....merkelig dette-de kan ikke sendes ut av Norge, men at de reiser dit på ferie = no problem? heia våre "glitrende" politikere/UDI som har bind for øynene -ALLTID.

    SvarSlett
  23. Norge bør utlevere den nye LTTE-lederen til Sri-Lanka.

    SvarSlett