lørdag 8. august 2009

Drive-by i Sarpsborg.

Mann skutt i magen fra forbipasserende bil i Sarpsborg.

Tilstanden er alvorlig og uavklart. Mannen er nå operert og utenfor fare.

Politiet tror ikke på historien om forbipasserende bil og konsentrerer seg om kretsen rundt mannen.

Venn siktet.

Politiet mener mannen skjøt seg selv og han er nå siktet for falsk forklaring og ulovlig våpenbesittelse.

Selv om vi her i landet gjennom tidene har importert mye fra USA så trenger vi vel ikke importere slikt som dette?

En gang i tiden, hvis man hadde problemer med en person så førte det gjerne til en slosskamp på lokalet, en slosskamp som var over idet personen lå nede.

Nå for tiden så skyter vi eller bruker kniv og en slosskamp er ikke over selv om stakkaren ligger der ute av stand til å yte motstand.

Vold er aldri løsningen men en god gammel slosskamp var ihvertfall ærlig og noe en sjelden ble skadet for livet av, nå bruker en feigere metoder som gjerne ender opp med noen død eller invalid.

Er dette en innflytelse som er plukket opp fra USA eller noe våre nye landsmenn har tatt med seg?

Det er vel kanskje en blanding men det er jo tydlig at disse miljøene blir hardere og tyr lettere til våpen, nå har jo Storberget gjort noe med dette.

Flink kar justisministeren, han har redusert lovlydige jegere og skyttere sin adgang til våpen, det vil nok få en slutt på slike episoder.

A og B gjengen går jo gjerne rundt med jaktrifler....

10 kommentarer:

  1. Thank you Thorn for bringing Hollywood to town

    SvarSlett
  2. ---han har redusert lovlydige jegere og skyttere sin adgang til våpen, det vil nok få en slutt på slike episoder---

    Hvor dum går det an å være?
    Eneste måten å redusere den økende volden (og alt annet faenskap) er å stoppe importen av nye landsmenn.
    At A og B gjengen GJERNE (???) går rundt med jaktrifler er nok bare noe som skjer i ditt syke hode...

    SvarSlett
  3. Hvor dum går det an å være? Tror nok du her ga et perfekt eksempel...

    Sarkasme er tydligvis ikke tingen for deg.

    Hvis det fremdeles er litt utydlig for deg. Storberget dolket jegere/skyttere i ryggen for å drive igjennom en forskrift som IKKE vil ha noen effekt ovenfor ulovlige våpen i samfunnet.

    Har du noengang sett i nyheter eller andre plasser at et ran, drap eller noe slikt ble begått med en jaktrifle?

    SvarSlett
  4. Lovlige våpen blir svært sjelden benyttet i kriminelle handlinger, ulovlige våpen derimot...

    SvarSlett
  5. AP vil heller gaa mot lovlydige vaapeneiere enn aa bevege seg mot muslimske miljo, da det er slike de onsker aa faa flest mulig av inn i landet for aa sanke stemmer.
    Nordmen blir brukt som brikker i AP sitt skitne spill, og det har virkelig falt endel brikker...

    SvarSlett
  6. Et bedre samfunn får vi når vi stopper innvandringen fra ikkevestlige land. I tillegg bør de som har fått avslag på sin asylsøknad sendes ut av landet innen 24 timer uansett.

    SvarSlett
  7. Helt klart,den eneste måten å stoppe denne trenden på er å få ut disse innvandrerne som ikke bidrar til det Norske samfunnet og slutte å ta inn flere.

    Kanskje da vi kan få et tryggere miljø enkelte steder i Norge. Slik det er nå er Oslo, Drammen, Strømmen og Lillestrøm fulle av innvandrere som daner gjenger og driver med narkotika salg og kriminalitet slik som vinningsforbrytelser og vold. Få en stopp på dette nå og få de rødgrønne ut av regjeringen.....

    SvarSlett
  8. For noen enkle løsninger dere har på sammensatte problemer. Dere skal vite at det ikke er noe verre i Norge nå enn det har vært tidligere; de siste årene har det faktisk vært mindre kriminalitet og vold enn det var på slutten av 80-tallet og på 90-tallet (det er bare å sjekke statistikken til statistisk sentralbyrå).

    Det er (minst) tre ting som spiller oss et puss: For det første har mennesker en tendens til å huske nære hendelser bedre enn fjerne. "Alt var bedre før". Og nå har det skjedd to skytinger på kort tid, noe hjernen vår kobler sammen. Det har riktignok vært endel ran i Oslo i det siste - men det interessante er hvordan dette ser ut over tid. Ting går gjerne i bølger.

    For det andre er det en sammenheng mellom sosial status og kriminalitet: Vi har fått en ny underklasse i Norge, som i stor grad består av innvandrere, og det er de på bunnen av samfunnet som står for majoriteten av synlig kriminalitet (på den andre siden har vi den kriminaliteten som virkelig koster penger, nemlig hvitsnippforbrytelser, forsikringssvindel, skattesvindel, etc.). Da det (før i tiden) var nordmenn som utgjorde underklassen, var det også de som gjorde denne synlige kriminaliteten - det skjedde bestialske drap i Norge før i tida også! Det at innvandrerne er synlig "annerledes" enn oss, taler ikke i deres favør heller. Mennesker er enkle sånn; vi liker de som er like oss. Det er grunnleggende psykologi, men veldig få tenker over det. Er det ikke nettopp slik at vi trives bedre sammen med venner vi har noe til felles med enn de vi har mindre til felles med? Og blir vi ikke fort kompis med de som heier på sitt eget fotballag, samtidig som man skuler stygt på de som heier på hovedmotstanderen? Eller de man møter på fest med samme musikksmak?

    For det tredje tjener media penger på å skrive om sensasjoner og farlige/skremmende ting med krigstyper. I en tid hvor media sliter økonomisk, vil de naturlig nok dra strikken enda lengre. Enkel markedsøkonomi.

    Så folkens: Slapp av - verden går ikke av hengslene (og om den gjør, er det kanskje klimaendringer vi bør frykte?) Det har aldri vært mindre vold blandt mennesker på jorda pr. innbygger enn det er i dag, selv om man kan få et annet inntrykk fra media. Folk flest (og da snakker jeg om folk flest i global målestokk) er fredelige og har gode hensikter. Det er veldig få vi egentlig har å frykte. Det er noe å tenke over. Se heller opp for ting som virkelig medfører risiko, som f.eks. bilkjøring, feit mat, røyking og så videre. Det er dét som dreper folk!

    SvarSlett
  9. Alt for snill våpenlov i norge.
    Alt for lett å få tilgang til våpen,samt alt for mange jegere.
    Man kunne inndra 70% av alle som har våpen de ikke bruker regelmessig.
    Så er det forsvarets sine våpen,som ikke har noe i private hjem å gjøre,men som skulle vært utlevert ved lokale våpenlagere intil bruk.
    Så straffene ved å ha ulovlig våpen.Sett den til 3 år,okke som er,og oppover etter gjentagelse.

    SvarSlett
  10. Det er da en stor forskjell på lovlige og ulovlige våpen, lovlige våpen er ikke noe problem i Norge, ulovlige derimot...

    Og det får en ikke has på med strengere våpenforskrift, det rammer bare lovlydige folk.

    SvarSlett