fredag 31. juli 2009

Bloddopa juksemakere.

Dagbladet og VG melder at Mikel Astarloza, etappevinner fra 16. etappen i Tour De France er tatt for EPO.

Dersom B-prøven også er positiv venter en 2 års utestengelse.

Dette er den andre rytteren fra Euskaltel laget som er tatt i sommer.

Er det noen som tror noen syklister er rene lengre? Metodene for doping ligger alltid et hakk fremfor metodene som blir brukt til testing, Touren har heller ikke åpenhet rundt testing som gjør det hele litt tåkelagt og merkelig.

Vi kan godt slå oss på brystet å si at norske syklister er rene men faktisk stoler jeg ikke på noen lengre, alle dopingavsløringer i sykkelidretten fører til at samtlige har fått smuss på trøya.

Arvesen er utrolig skuffet, han sier han trodde vi endelig skulle få se en ren Tour.
Det får da være måte på å være blåøyd, ren Tour? Selv om ingen skulle bli dopingtatt er det milevis i fra å hevde en ren Tour, per i dag er ikke testingen god nok og Touren hemmeligholder deres test metoder.

6 kommentarer:

  1. seff alle doper ellers har de ikke sjangs og følge med i teten.;) la alle dope seg så blir det likt, bare om og gjøre og finne det beste dopet.

    SvarSlett
  2. Når man veit man blir tatt, lurer jeg sannelig på hvor tjukk i huet man må være for å prøve seg i 2009! Selv førsteklassinger skjønner at doping ikke nytter, da man uansett blir tatt til slutt.

    SvarSlett
  3. Stort sett bare spanjoler og italienere som blir tatt..

    - Janek Ermel

    SvarSlett
  4. Der har du et poeng...De lærer sjelden av sine feil av en eller annen grunn...

    SvarSlett
  5. "Når man veit man blir tatt, lurer jeg sannelig på hvor tjukk i huet man må være for å prøve seg i 2009! Selv førsteklassinger skjønner at doping ikke nytter, da man uansett blir tatt til slutt."

    haha, problemet er selv om du er dopa er det 99% sikkert at prøven ikke avslører bruken --- og dette veit syklistene

    SvarSlett
  6. Følg med i timen da gutter. Sykkelsporten, og spesielt ASO som driver Tour de France, er den idretten som driver det mest avanserte og strenge dopingarbeidet av alle idretter, derfor blir doperne tatt. Her må utøverne gi blodprøver igjennom hele året slik at deres normalverdier er registrert. Ser man avvik så blir den eventuelle utøver fotfulgt og fokusert spesielt på. Dessuten blir alle prøver frosset ned og kan retestes flere år etterpå når man har nye testmetoder. Hvilken annen idrett gjør dette?

    SvarSlett