torsdag 6. august 2009

Danskebåten harry?

Jenny Jenssenglattcelle etter å ha bitt en vekter.

Maktsyke vektere eller rabiate dansebandstjerner? Neimen ikke godt å si, men å bite folk?

Min personlige oppfatning er at et bitt hadde vært å foretrekke fremfor en hel kveld med danseband musikk.

Jenssen og ektemannen har anmeldt vakter fra Stena Line for voldelig opptreden, karen som ble bitt har selvsagt anmeldt Jenssen.

Produktsjefen i Stena Line sier han sitter på overvåkningsvideo av episoden og at den viser at Jenssens ektemann fremprovoserte episoden. Jenssen er nå uønsket på danskebåten.

Mye kan skje på harry tur...

21 kommentarer:

  1. Det er vel ikke første gangen vaktene på SL går bananas.
    Noe mer utspekulert skal man lete lenge etter. Gått i skole hos engelske soldater? siden de ikke selv er synlige på kamera?

    SvarSlett
  2. Jeg tar ikke stena båten mer. Det kom en fremmed mann og tok tak i meg der. Det var mange andre som så det, så de hjalp meg. Men vekterene sto bare og så på. Og mente det ikke hadde skjedd noe.

    SvarSlett
  3. Å gi "stivkrampesprøyte" OG "Antibiotika" p.g.a.
    et menneskebitt et det rene "NONSENS"!

    Overlege i kirurgi

    SvarSlett
  4. Jeg håper Jenny kommer til Rullatorfestivalen på Jessheim den 21 August. Vi får bare håpe hun ikke biter publikum, noen av dem er sikkert eldre ikke så spreke som vaktene på SL.

    SvarSlett
  5. Jeg måtte faktisk google Rullatorfestivalen, ser at en slik faktisk eksisterer :)

    SvarSlett
  6. Gid hun hadde blitt værende i den cella

    SvarSlett
  7. Kanskje det hadde vært nok med en sprøyte mot rabies :-D

    SvarSlett
  8. Smånazier som ikke kommer inn på politihøyskolen
    ender gjerne som "vektere" - eller som "kontrollører" på trikken. Ekle minimums-
    sosiopater.
    Ola B.

    SvarSlett
  9. Har mange års erfaring som vekter og kjenner godt til situasjoner der noen blir konger når de får seg noen glass. Det er bråkete og kverulerende og skal gjerne ha navnet ditt hvis de blir tilsnakket. Når en trenger 40 minutter på å forlate et sted som skal stenge viser det at en er egoistisk i tilleg.

    SvarSlett
  10. Stivkrampesprøyte på menneskebitt er faktisk svært lurt.Menneskebitt er mye værre enn hundebitt fks.Overlege i kirurgi....tsss.håper ikke det blir deg som skal opperere meg om det trengs...

    SvarSlett
  11. Men en vekter har ingen politimyndighet, og har dermed ikke mer lov til å ta i en person enn deg og meg. Langt mindre pågripe noen. Det er frihetsberøvelse og dermed brudd på straffeloven.

    SvarSlett
  12. Ombord i en båt (f.eks SL) er det kapteinen som har det øverste ansvaret for sikkerheten. Han har politimyndighet ombord, og vanligvis er dette delegert bort til sikkerhetsoffiser og hans folk ( les securitas e.l.) Ergo har de med sin fulle rett loven på sin side når det gjelder arrestasjoner, ransakinger osv... De trenger faktisk ikke bry seg om norske lover, da de kan gjøre "alt" for å forhindre at skipets sikkerhet forringes iht sjøfartsloven.

    SvarSlett
  13. har reist m stena line i mange år. har sett mange arrogante og provoserende vektere. burde vært satt i land de fleste av de.

    SvarSlett
  14. Har selv dårlig erfaring med Stena Line - bestilte to av de dyreste lugarene (Commodore) på øverste dekk på en (edruelig) vennetur t/r København og Tivoli.

    Det viste seg at dørene til lugarene var tynne og lakk lys som bare dét i underkant, så støy fra fulle passasjerer i korridoren gjorde at man definitivt ikke fikk sove, tross at lydisolasjonen ellers gjorde at man knapt hørte motorduren der oppe. Skulle heldigvis ikke så mye tøy til, for å dekke åpningen, men samtidig så kan man jo tenke seg at lyden fra 'sengeaktiviteter' i den ellers fine dobbeltsenga i lugaren, fort kunne høres ut i korridoren, når lydisolasjonen var såvidt dårlig.

    Klagde på den dårlige lydisolasjonen som gjorde at bråket i gangen gjorde at det ble umulig å sove, i etterkant per brev, på en seriøs måte, men ble ikke møtt med noen som helst forståelse. De argumenterte med at vi skulle ha gått til vaktene, men hva skulle de ha gjort, stått vakt der oppe hele natta, bare for at vi skulle få sove?

    Som sagt, med luksuslugarer regner man jo med at man skal få sove, i motsetning til på "rølpedekkene" nedenunder.

    Hadde jo håpet å få en delvis refusjon evt. gratisbilletter, da mangel på søvn ikke akkurat gjør at ferien blir så vellykket. (Billige/gratis billetter er jo noe de fort deler ut på strekningen Oslo-Fredrikshavn)

    Så Stena Line "suger", som andre her har påpekt, tror det kan ha noe å gjøre med at de i praksis har monopolsituasjon på den båtstrekningen til København, og som sagt, herved fikk jeg brukt anledningen til å advare mot å kaste bort penger på de Commodore-lugarene, hvis tanken var at man lettere skulle få sove. Er dog TV på rommene, men den virket ikke da vi tok båten, selvsagt!

    SvarSlett
  15. Det er DFDS du snakker om. DFDS trafikerer Oslo - København.

    SvarSlett
  16. Til anonym, som postet dette:

    "Men en vekter har ingen politimyndighet, og har dermed ikke mer lov til å ta i en person enn deg og meg. Langt mindre pågripe noen. Det er frihetsberøvelse og dermed brudd på straffeloven."

    Vennligst sett deg inn i lovverket.

    ALLE har lov til å pågripe en person. Ja, -ALLE-. Det kalles sivil arrest. Man har derimot ikke lov til å slippe deg fri, med mindre politiet sier det er ok, for ellers er det frihetsberøvelse.

    Dog, så gjelder andre lover for skipsfart, da spesielt disse som krysser landegrenser. Der er kapteinen høyeste myndighet, som nevnt ovenfor og vektere har politimyndighet ombord på skipet.

    Om ikke idioter som "løvinna" Jenny & co hadde trodd dem var verdensmestere i alt og oppført seg, så hadde dette aldri skjedd. Som i 99,9% av alle tilfeller når det gjelder vakter og fulle idioter på byen. ;)

    SvarSlett
  17. Har selv dårlig erfaring med Stena Line - bestilte to av de dyreste lugarene (Commodore) på øverste dekk på en (edruelig) vennetur t/r København og Tivoli.

    Denne tragiske person som blogger "overallt" må prøve å få seg et liv. Kanskje en tur med Royal Caribbean Cruise Line til Hirtshals?

    SvarSlett
  18. Ble med vakta på lugaren jeg...lekte litt med håndjerna helt frivillig....var så koselig så...

    SvarSlett
  19. Synd å ta dette i media synes nå jeg.

    SvarSlett
  20. Manga vet inte enns med vilken bat dom reser med darfor ar det lika bra o blanda vilken bat som helst.

    SvarSlett
  21. Det er ofte mange "kule karer" som reiser med Stena Saga, og de er det like gteit at Securities tar bort slik at det blir bedre for oss andre, som klarer og oppføre oss, Jeg og 4 kamerater pleier og ta 4 turer i løpet av året og har Captains Class lugarer som ligger helt fremst i Båten, og vi er fornøyde med dette. Securities ser nok ut hvem som er brautende og ikke, jeg synes de bør få lov til å gripe inn og fjerne folk med makt, ofte er jo ikke de som blir fjernet, helt uskyldige heller, det er lov og stoppe etter "noen drinker" vi Nordmenn må jo ikke på død og liv tømme båten for alkohol hver gang vi er på tur?

    SvarSlett