torsdag 6. august 2009

Uskyldig?

Den 32 år gamle mannen som er siktet for drapet på Erik Flem Andersen blir i dag løslatt fra varetekt.
Politiet sier det er ikke fare for bevisforspillelse og at mistanken mot mannen ikke er styrket.

Politiet vil ikke uttale seg på spørsmål om mistanken er svekket og vil opprettholde siktelsen mot mannen til politiet er sikker på at han er uskyldig.

Dette kan virke som om politiet ikke har en sak mot mannen og konsentrer seg om etterforskning på andre området.

En uke i varetekt, hva er vel det? For en skyldig person, neppe mer enn forventet. For en som vet han er uskyldig så må det virke som et overgrep av verste sort.

Her i dette landet sier vi alltid at det ikke er røk uten ild og jeg vil tro at selv om mannen blir sjekket ut av saken, vil det nok forekomme skjeve blikk og baksnakkelse inntil politiet eventuelt tar den skyldige.

Den siktede frykter ikke lokalsamfunnet.

5 kommentarer:

  1. Frykter ikke lokal samfunnet? Bør kansje tenke seg om da.....

    SvarSlett
  2. Tror han skal holde en lav profil ja, mye ustabile folk der ute og helt trygg er han ikke i så måte før noen blir dømt for drapet.

    SvarSlett
  3. Han har ingen grunn til å frykte lokalsamfunnet. Mye tyder på at han er uskyldig. De fleste jeg har snakket med tror han er uskyldig. Får bare inderlig håpe at de får tak i gjerningsmannen. Dette berører alle som bor her i byen.

    SvarSlett
  4. Tror nok de fleste er oppegående mennesker som gjennomskuer dette, likevel ingen garanti for at ingen forstyrra mennesker finner på noe.

    SvarSlett
  5. det eneste eg tror han skal styre unna, er lokale "cowboys" på sene lørdagskvelder utenfor den lokale kebab sjappa, for på slike plasser har sunn fornuft for lengst dratt sin kos:)

    når det gjelder lokalsamfunnet generelt, så tror eg nok ja att han ikke har noe å frykte..

    SvarSlett