søndag 16. august 2009

Helt vanlig..

KvivstikkingSinsen i Oslo. Mann ble stukket i magen med kniv og er sendt til sykehus. Både politi og media er sparsomme med opplysninger i denne saken.

Politiet har opplysninger om hvem som skal ha stukket og holder på å sjekke det ut nå.

Det er nesten som jeg håper det til en forandring er kun norske personer involvert men jeg har en mistanke om at avisene da hadde poengtert nettopp det.

Kniv er blitt et vanlig våpen i enkelte miljø og i husbråk saker, altfor vanlig dessverre.

Knivstikker pågrepet men nekter å forklare seg.

26 kommentarer:

  1. I utlendingers disfavør.
    Når aviser ikke opplyser om nasjonaliteten på voldsmenn så går de fleste ut ifra at det er utlendinger.
    Derfor kan man godt få inntrykk av at det bare er utlendinger som utøver vold.
    Det er det jo definitivt ikke.
    Samme faen.
    For meg så er det ikke så viktig om det er utlendinger eller nordmenn som bruker kniver mot hverandre.
    Jeg holder ikke regnskap.

    SvarSlett
  2. Det som er plagsomt er at det som oftest er en grunn til at media ikke nevner evt nasjonalitet.

    Selvsagt er det ikke bare utlendinger som bedriver vold, drittsekker kommer i alle fasonger og farger.

    SvarSlett
  3. 99 kriminelle handlinger med kniv, begåes av utlendninger, den ene prosenten av normenn, er narkomane, og noen få andre gale normenn

    SvarSlett
  4. til kommentar 16:55. Nei det er vel ikke så nøye for deg. Det er et fint tegn i tiden og knivstikking er noen du synes er trivelig. Det er fint vi kan invitere knivstikkere til vårt land. Det er fint å tenke på at mine skattepenger kan gi knivstikkere et sorgløst liv i Norge. Om de stikker noe vi kjenner, så spiller heller ikke det noen rolle. God gammel AP velger mentalitet mao. Fint folk, vi nordmenn.

    SvarSlett
  5. Anonym sa 17:11 99kriminelle handlinger med kniv,begåes av utlendninger...

    Det er ikke sant..mer 60-40 til utlendninger..

    SvarSlett
  6. se bildet på forsiden på dagbladet. Afrikansk opprinnelse.

    SvarSlett
  7. De er begge fra Somalia

    SvarSlett
  8. Alle som bor i oslo, VET at det veldigt ofte er utlendinger innblandet i voldshandlinger. Det er ikke noe å legge skjul på. Det er harde fakta. Når majoriteten av voldshandlinger spesielt knivstikking begås av utlendinger er jo det en selvfølge at alle regner med at det er en utlending når vi leser dette. Og som oftest er det det også. Herregud, jeg kan ikke fatte å begripe at så mange nordmenn er så LIIIIIIIIVEREDD for å dømme andre utifra faktabeviser. Hva er det dere er redd for? Det er jo faktisk sånn det er.
    Men selvfølgelig er dette veldigt synd for de utlendingene som IKKE utøver vold.
    Faktisk tror jeg de fleste vet dette, men de er så feige at de ikke tør si meningen sin.

    SvarSlett
  9. Anonym sa 18:09 se bildet på forsiden på dagbladet. Afrikansk opprinnelse.

    Du har gode øyne, for jeg klarer ikke å se hvilken hudfarge eller hvor i verden denne personen er fra utifra det bildet.

    SvarSlett
  10. Norske politikker som importere og mater problem passerte folket for å ha folke styre skal leve lenge. pga dette ikke bare problem her men faktige folk også lyder av krigen. EKS. les aftenposten,vg, osv siste uke om det. Lederene lever bra alle tider...

    SvarSlett
  11. Utleninger er ikke vere en folk flest.Men Norge bør i støre grad legge forholdene tilrette så de slipper å bo i belastede områder. Det er en skam at våre nye nordmenn blir puttet in i de dårligste boliger og områder. Dette skaper en negativ bilde av Norge, som verdens rikeste land.

    SvarSlett
  12. 18:27 De områdene du omtaler som dårlige boliger og dårlige områder har i mange år blitt bebodd av etnisk norske med stor sukesess. Det var lenge trivelige og hyggelige nabolag. Helt til det kom innvandrere med en kultur og en oppførsel som forsøplet områdene. Du burde skamme deg over å klage over forholdene her. Ble du forespeilet hotellstandard av din menneskesmugler? Er du ikke fornøyd - dra!!! vi vil ikke savne deg

    SvarSlett
  13. Det var riktig du sier....ellers all politiske verv personer snakker sånn... for fiske stemmer fra utl.

    SvarSlett
  14. Ser på Dagbladet nå at han ser mørk ut iallfall.

    SvarSlett
  15. Dere er en lysrør... det trenger ikke bilder... du kan finne ut i fra tekst også... VG indirekt sakt alle redet om at offeren jobber i moskén... da det må være 99% utl. som er invovert.

    SvarSlett
  16. Somalia..welcome to land of......????

    SvarSlett
  17. Hvorfor er bakhodet til mannen pixlet, av db.no, og hvorfor har aftenposten.no brukt så lyse pixler? Ikke så farlig om vi ser bakhodet til mannen vel?

    SvarSlett
  18. Jeg leser at det er mange rassister som skriver her. Regjeringen har bestemt at Norge skal bli et flerkulturelt land. Og da må fremmedfrykten og rassismen bekjempes, med alle midler. Ja til et fargerikt fellesskap. Og et sterkt multikulturelt Norge.

    SvarSlett
  19. Regjeringen bestemmer allt er ikke lovefestes... Stortinget som bestemmer på slutt. Heia andre partiene...

    SvarSlett
  20. pixlet=personvern

    SvarSlett
  21. pixlet=personvern=anonym(samme som deg og meg)

    SvarSlett
  22. Lurer litt på hvor mange av dere som bor på Oslo Ø. Jeg bor på grensa mellom Tøyen og Grunerløkka, med naboer fra hele verden og det bråket som er her er mest fra våre lokale etnisk norske alkoholikere og speedfreaks.

    Når det er sagt, så skal man ikke stikke under ens tol at når det smeller *mellom innvandrere* så smeller det mye hardere en det gjør mellom vanlige norskinger. Men det er ikke mange tilfellene av vold mot tilfeldige norskinger som ikke kan forklares med rusbruk og håpløs tilværelse. Tenk f.eks. på alle de ureturnerbare asylsøkerne som ikke får noen penger på sosialen og er nødt til å leve av krim eller svart arbeid for å overleve.

    SvarSlett
  23. Det var jo tydeligvis ikke en etnisk norsk. Offer jobbet i en moskee. Ok? Muslimer...

    SvarSlett
  24. Når etniske nordmenn begår voldshandlinger og drap skal det presiseres i pressen, men når det er utlendinger skal det holdes kjeft og dysses ned.
    Dette fordi det synliggjør problemene de rødgrønne overhodet ikke er interessert i å løse, bortsett fra når det er valg, samt at det skaffer fler stemmer på høyresiden.
    Skremmende at det i dagens Norge faktisk til en viss grad er mulig å kontrollere/sensurere pressens innhold. Men slik er det når noen partier er mer gavmilde med pressestøtten enn andre.
    Hurra for den siste sovjetstat.

    SvarSlett
  25. "Men det er ikke mange tilfellene av vold mot tilfeldige norskinger som ikke kan forklares med
    rusbruk og håpløs tilværelse".


    Du vet seriøst ikke hva du snakker om. Jeg kan ikke fatte å begripe at du bor mellom Tøyen-Grønland. Eller har du kanskje nettopp flyttet hit. Har du bodd i dette området lenge må du virkelig få opp øynene dine, eller slutte å skrive vås utifra egene følelser og meninger.

    SvarSlett
  26. Følg med her Sosialister, rett opp landssviker-ryggen.

    www.document.no

    SvarSlett