søndag 16. august 2009

Hvorfor er det alltid menn?

Mann funnet druknet i Kristiansand og en stor gummibåt ble funnet, en søker nå etter flere personer da det kan ha vært flere i båten.

Hva er det med menn og sjø? Menn er overrepresentert på drukningstatestikken. Kvinner er nok mer forsiktige og har vel en større respekt for sjøen.

Menn derimot kan jo svømme og kvir seg heller ikke for å ta noen pils på sjøen, er i grunn rart det ikke er flere ulykker.

Nå er det nok flere menn på sjøen enn kvinner, likevel er det tydelig at uforsiktighet og dumskap spiller en stor rolle.

7 kommentarer:

  1. Det er nok langt flere menn på sjøen enn kvinner...
    Iløpet av mine 30 år som båtmenneske har jeg til gode å se kvinner alene i en båt...

    SvarSlett
  2. Jeg har sett mange kvinner alene i båt, jeg har også sett flere kvinner sammen i en båt - uten menn.. Jeg har i tillegg sett menn i båt med redningsvesten trygt plassert under rumpa, eller andre praktiske steder - og det i løpet av ei uke på sjøen.

    SvarSlett
  3. Var dei damene du såg i den båten nakne då?

    SvarSlett
  4. Hvorfor er det alltid menn? Fordi de fleste menn er dumme som faen og erverver seg dermed en Darwin award i ny og ne.

    SvarSlett
  5. Du har nok rett jappar...

    SvarSlett
  6. Mannfolk som blir funnet druknet, blir ofte funnet med smekken åpen... de skal pisse over rekka, sklir, slår hodet, og blir bevisstløse... har også ofte en sammenheng med en fuktig kveld... MEN sier ikke det er tilfellet her, det blir politiets jobb å finne ut...!

    SvarSlett
  7. Menn er oftere alene i båt på sjøen,bare ta en tur,dere vil oppdage at det er sant. Enkelte er litt vågale også. Bruk av redningsvest er ikke et tema for mange. Hva hjelper det at vesten ligger i båten,og du ligger i sjøen?

    SvarSlett